Sukūrimo vieta: Rusija.
Derėjimas: dera kasmet.
Vaisiai: kriaušės labai gražios, skanios, transportabilios, stambesnės už vidutines ar stambios (170-215 g), kūgio formos. Odelė storoka, skynimo brandoje – žalsvai geltona, prinokusių – geltona, įsaulyje – su oranžinio atspalvio dėmelėmis ir išsiliejančiu raudoniu, kurį vietomis dengia rūdžių tinklelis. Minkštimas gelsvai baltas, tirpstantis, labai sultingas, saldus, aromatingas. Vartojami švieži ir perdirbami.
Noksta: rugsėjo mėnesio antroje pusėje.
Vartojimas: kriaušės laikosi iki spalio mėnesio pabaigos.
Atsparumas ligoms: vaismedžiai žiemą ištvermingi, atsparūs rudajam puviniui, rauplėms vidutiniškai atsparūs.
Atsiliepimai
Kol kas atsiliepimų nėra.