Sukūrimo vieta: JAV.
Derėjimas: dera gana gausiai, kartais pramečiuoja.
Vaisiai: kriaušės gražios, labai skanios, transportabilios, stambesnės už vidutines ar stambios (170 – 210 g), netaisyklingos formos. Kriaušių odelė žalsvai geltona ar geltona, įsaulyje – plytinio raudonumo dryželiai susilieja į vientisą raudonį, pasitaiko rūdžių dėmelių. Minkštimas gelsvai baltas, su rausvu atspalviu, labai sultingas, tirpstantis, saldus, aromatingas, su maloniu prieskoniu, be granulių. Jos vartojamos šviežios desertui ir perdirbimui.
Noksta: rugsėjo pirmoje pusėje.
Vartojimas: nuskintos kriaušės laikosi apie dvi savaites.
Atsparumas ligoms: vaismedžiai žiemą neištvermingi, ligoms vidutiniškai atsparūs.
Atsiliepimai
Kol kas atsiliepimų nėra.